Office 365 tuo tehoa työhön ja opiskeluun

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät voivat käyttää Microsoftin Office 365 -palveluja (mm. OneDrive, Teams, Office-ohjelmat Word, Excel, PowerPoint, etc.) sekä työ- että kotikoneilla. Office 365 sisältää tarvittavat työkalut työskentelemiseen missä ja milloin tahansa millä tahansa laitteella. Kyseessä on tuttu Office, jota monet ovat käyttäneet jo vuosien ajan, lisättynä tietoturvallisen pilven hyödyillä. Palvelut toimivat Aalto-käyttäjätunnuksella.

Jokaisella tiimillä ja käyttäjällä on omat tarpeensa. Käyttäjä voi tallentaa tiedostoja OneDrive palveluun, jolloin ne ovat saatavilla kaikilla laitteilla. Office 365 mahdollistaa dokumenttien samanaikaisen muokkaamisen ja ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa. Dokumentit, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.

Lisätietoa Aallon tuetuista Office 365 palveluista löytyy Aalto IT Help -sivustolta: https://it.aalto.fi/fi/ohjeet/microsoft-office-365-palvelut tai palvelusta voi kysyä Aallon IT Service Deskistä: servicedesk@aalto.fi