Thunderbird: Liitetiedostojen käsittelyn parantaminen

Liitetiedostojen käsittelyn parantamiseksi on hyvä tehdä alla olevat muutokset Thunderbirdin asetuksiin.

Huom! kyseiset asetusmuutokset on tehty valmiiksi kaikkiin Aalto IT:n asentamiin Thunderbird-asennuksiin.

1. Valitse Thunderbirdissä Tools ja sen jälkeen Options.

2. Klikkaa Advanced ja valitse General-välilehti.

3. Valitse Config Editor ja hyväksy varoitus.

4. Etsi esim. hakua käyttäen seuraavat asetusmääritykset ja muuta niiden arvot seuraavan laatikon mukaan:

mail.imap.mime_parts_on_demand             muutetaan kaksoisklikkaamalla arvoksi FALSE

mail.imap.mime_parts_on_demand_threshold   muutetaan arvoksi 30000000

mail.server.default.fetch_by_chunks        muutetaan arvoksi FALSE

5. Sulje lopuksi Config Editor ja asetukset.

6. Käynnistä Thunderbird uudelleen.

7. Liitetiedostojen käsittelyä on nyt parannettu Thunderbirdissä.