Resurssipostilaatikon avaaminen Windows Outlookissa

Kun resurssipostilaatikko on luotu, voit avata sen Outlookiin alla olevien ohjeiden avulla. Kun käytät tässä ohjeessa esitettyä tapaa, niin lähettäessäsi postia resurssipostilaatikon nimissä tallentuvat lähetetyt viestit oman postilaatikkosi sekä resurssilaatikon Lähetetyt (Sent Items) -kansioon.

Jos käytät Outlookia Aalto-toimialueen Windows-koneella, ei uutta resurssipostilaatikkoa tarvitse erikseen lisätä, vaan laatikko ilmestyy automaattisesti Outlookin vasemman reunan palkkiin oman postilaatikkosi alapuolelle.

1. Avaa Outlook.

2. Valitse vasemmasta yläkulmasta ensin File ja sen jälkeen Account Settings. Valitse sen jälkeen alavalikosta uudestaan Account Settings.

Account settings

3. Klikkaa E-mail-välilehden alla olevaa Change...-painiketta.

Account settings - change

4. Klikkaa oikeasta alalaidasta More Settings... -painiketta (ks. alla oleva kuva).

Account settings

5. Siirry Advanced-välilehdelle. Poista täppä kohdasta Download shared folders (ks. kuva alla). Klikkaa sen jälkeen oikeassa yläreunassa olevaa Add...-painiketta.

Account settings

6. Kirjoita halutun resurssipostilaatikon nimi ilman @aalto.fi-päätettä. Paina OK.

Adding resource mailbox

7. Hyväksy muutokset painamalla OK. Valitse sen jälkeen ensin Next, sitten Finish ja lopuksi vielä Close.

Adding resource mailbox

8. Resurssipostilaatikko tulee näkyviin Outlookin kansiohierarkiaan ja on käytettävissä niillä oikeuksilla, jotka sinulle on kyseessä olevaan postilaatikkoon määritetty.