Resurssipostilaatikon avaaminen Mac Outlookkiin

Voit lisätä resurssipostilaatikon Mac Outlookkiin omana tilinään henkilökohtaisen postilaatikkosi rinnalle.

Resurssipostilaatikolla tarkoitetaan sähköpostilaatikkoa, joka ei ole henkilökohtainen sähköpostilaatikko vaan jonkin yhteisön tai projektin yhteiseen käyttöön tarkoitettu sähköpostilaatikko. Resurssipostilaatikosta käytetään myös nimeä organisaatiopostilaatikko.

1. Avaa Outlook.

2. Valitse Outlook-valikosta Preferences.

3. Avaa Accounts.

4. Valitse oma Aalto-sähköpostitilisi (jos sinulla on useampi tili Outlookissa) ja klikkaa Advanced.

Mac Outlook_accounts.jpg

5. Avautuvassa ikkunassa, valitse ylhäältä Delegates.

6. Näkymässä alimpana on kohta People I am delegate for (tai Open these additional mailboxes:), klikkaa tämän alla näkyvää + merkkiä.

Mac Outlook_delegates.jpg

7. Avautuvassa ikkunassa hae haluamasi laatikko osoitteistosta ja valitse se. Klikkaa lopuksi OK.

8. Sulje asetukset ja palaa Outlookkiin. Lisäämäsi resurssilaatikko löytyy nyt vasemman reunan palkista.