Resurssipostilaatikon avaaminen Mac Mailiin

Voit lisätä resurssipostilaatikon Mac Mailiin omana tilinään henkilökohtaisen postilaatikkosi rinnalle. Jos henkilökohtainen laatikkosi on lisätty Exchange-tilinä niin resurssipostilaatikko pitää lisätä IMAP-tilinä, sillä Mac Mail ei tue useampaa Exchange-tiliä.

Kun resurssipostilaatikko lisätään IMAP-tilinä Mac Mailiin on prosessi aivan sama kuin henkilökohtaisen laatikonkin lisäämisessä, mutta käyttäjätunnus syötetään muodossa: aalto\omakäyttäjätunnuksesi\resurssilaatikko

Esimerkissä kuvitteellisella käyttäjällä Erja Vuorinen, jonka käyttäjätunnus on ervuorin, on oikeudet postilaatikkoon leipomo, jonka hän haluaa ottaa omana tilinään käyttöön Mac Mailissa. Hän syöttää käyttäjätunnuksen muodossa: aalto\ervuorin\leipomo

1. Valitse Apple Menu (omena-symboli) ja klikkaa System Preferences.

2. Valitse vaihtoehdoista Internet Accounts ja sen jälkeen klikkaa Add Other Account…

Mail-resurssilaatikko1

3. Valitse Mail account.

Mail-resurssilaatikko2

4. Täytä kentät ja klikkaa Sign In.

Name: Resurssipostilaatikon nimi

Email Address: Resurssipostilaatikon osoite

Password: Oma Aalto-salasanasi

Mail-resurssilaatikko3

5. Seuraavassa ikkunassa täytä kentät alemman kuvan mukaisesti.

User Name: aalto\omakäyttäjätunnuksesi\resurssilaatikko

Incoming Mail Server: mail.aalto.fi

Outgoing Mail Server: mail.aalto.fi

Mail-resurssilaatikko4
Mail-resurssilaatikko5

6. Klikkaa SIgn In.

7. Klikkaa Done.

Mail-resurssilaatikko6

8. Muuta Description kenttään haluamasi nimi.

Mail-resurssilaatikko7
Mail-resurssilaatikko8

9. Sulje ikkunat. Nyt resurssipostilaatikko on lisätty onnistuneesti oman henkilökohtaisen postitilisi rinnalle.

Inbox näkyy ylhäällä Inboxeissa, ja loput kansiot alhaalla (kuvassa nimen Aalto Bakery alla).

Mail-resurssilaatikko9