Profiilikuvan lisääminen (Outlook, Skype for Business ja Office-sovellukset)

Voit halutessasi lisätä oman kuvasi profiilikuvaksi. Kun lisäät kuvan, näkyy se kaikissa Office-ohjelmistoissa sekä kaikille Aallon käyttäjille sähköpostiviesteissä sekä Exchange-sähköpostin hakutoiminnoissa. Profiilikuvan lisääminen tapahtuu kaikille käyttöjärjestelmille webmailissa.

Kuvan päivittyminen järjestelmiin saattaa kestää jonkin aikaa. Ethän lisää sellaisia kuvia, joista muut voivat pahoittaa mielensä.

Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi

1. Kirjaudu Aalto-käyttäjätunnuksillasi webmailiin https://mail.aalto.fi

2. Klikkaa oikean yläkulman profiili-ikonia (ks. alla oleva kuva).

3. Klikkaa sitten Change.

4. Valitse Upload photo, jolloin voit valita mieleisesi kuvan tiedostostasi.

upload photo.jpg

5. Kun olet ladannut kuvasi, muista tallentaa valintasi painamalla Save. Profiilikuvasi on nyt asetettu.