PDF-tiedoston tallennus PDF/a-formaattiin sekä validointi

Oppimiskeskuksen kattavat ohjeet tiedoston luontiin: https://aaltodoc.aalto.fi/doc_public/ohjeet/aaltodoc_pdf_a.pdf

Tiedoston validointi tehdään osoitteessa pdf-online.com. Suositellaan PDF-XChange tulostusta PDF/A formaattiin sekä tiedostomuotoa PDF/A-2b.

Validoitava tiedosto ladataan sivulle kohdasta "Select file to validate...".

Tiedostomuoto on oikea, mikäli validointi antaa seuraavan tuloksen:

File tiedostonimi.pdf

Compliance pdfa-1a

Result Document validated successfully.