Outlook-postilaatikko Windowsille

Tässä ohjeessa kuvataan Outlook-postilaatikon käyttöönotto Aalto-asennetussa Windows-koneessa.

1. Käynnistä Outlook.

2. Käyttöönoton ohjattu toiminto käynnistyy. Klikkaa Next-painiketta

oultook windows

3. Varmista, että Add an Email Account –ikkunassa on valittuna Yes. Klikkaa Next

outlook windows add account

4. Auto account setup –ikkunassa on valmiina aalto-sähköpostiosoitteesi. Klikkaa Next.

outlook windows account setup

5. Allow this website to configure... -ikkunassa klikkaa Allow.

outlook windows allow

6. Valmista tuli. Sulje ikkuna valitsemalla Finish.

Huom! Postilaatikon päivittymisessä ajan tasalle saattaa kestää muutama minuutti.