Outlook-postilaatikko Macille

Microsoft Outlookkia on mahdollista käyttää myös Mac-tietokoneissa. Alla olevien ohjeiden avulla saat Outlook-postilaatikon käyttöön Macissa.

1. Avaa Microsoft Outlook.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina sitten Continue.

3. Valitse vaihtoehdoista Exchange (ks. alla oleva kuva).

outlook mac

4. Syötä avautuvaan kirjautumisikkunaan seuraavat tiedot:

• sähköposti: etunimi.sukunimi@aalto.fi
  • Method: User Name and Password
  • Aalto-käyttäjätunnuksesi muodossa DOMAIN\ username or email eli AALTO\tunnus  (HUOM! \-merkin saa Mac-tietokoneesta painamalla yhdistelmän shift+option+7)
  • Aalto-yliopiston salasanasi.

5. Valitse Add Account ja sen jälkeen Done.

(Vapaaehtoinen) Jos haluat, että Outlook uudelleen vaatii salasanasi joka käynnistyksellä, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Microsoft Outlook ja pidä se käynnissä.
  2. Avaa Finder ja valitse Applications
  3. Valitse sitten Utilities ja sen jälkeen Keychain Access.
  4. Halutessasi käytä oikean yläkulman haku-ruutua ja etsi Keychain Access -sovelluksesta login Keychain ja varovasti poista avain Exchange. Poistat sen valitsemalla Exchange ja klikkaamalla yläpalkista Edit sekä Delete. Sulje Keychain Access.
  5. Käynnistä Keychain Access ohjelman uudelleen ja tarkasta, että Exhange -avain on poissa.
  6. Avaa Outlook-sovellus ja valitse ensin Outlook ja sen jälkeen Preferences.
  7. Valitse Accounts ja sen jälkeen Aalto. Tarkista. että salasankenttä on tyhjä.
  8. Sulje Outlook ja anna se sammua kokonaan.
  9. Käynnistä Outlook ja anna kirjautuessasi salasanasi mutta älä laita ruksia kohtaa  [   ] Remember this password in my keychain.
  10. Microsoft Outlook kysyy nyt salasanaasi jokaisella käynnistyksellä.