Aalto IT Help

View content in another language: English

Mobiilitulostus

Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat, joilla on voimassa oleva Aalto-sähköpostitunnus, voivat tulostaa myös mobiilisti. Mobiilitulostaminen onnistuu lähettämällä tulostettava työ Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteesta viestin liitetiedostona osoitteeseen: mobileprint@aalto.fi

Yksityiskohtaiset ohjeet mobiilitulostamiseen

1. Kirjaudu laitteellasi Aalto-yliopiston sähköpostiin ja valitse New Email.

2. Liitä tulostettava(t) asiakirja(t) sähköpostiviestin liitteeksi (hyväksytyt tiedostomuodot: .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .jpg, .txt, .ppt tai .pptx.) tai suoraan sähköpostin viestikenttään (valitse tällöin HTML tai Rich text formaatti). Tulostettavien asiakirjojen maksimikoko on 50 MB. Mikäli liitteitä on useampia, nämä käsitellään erillisinä tulostustöinä.

Mobileprint

3. Viestikenttään ei tarvitse kirjoittaa mitään, sillä mahdollinen sähköpostin viesti käsitellään myös erillisenä tulostustyönä.

4. Lähetä sähköpostiviesti liitteineen osoitteeseen mobileprint@aalto.fi, viestin otsikko on vapaavalintainen.

5. Näet mobiililaitteeltasi lähetetyt tulostustyöt tavallisessa turvatulostusjonossasi. Tunnistaudu tulostuskortillasi (HSL, Frank/Lyyra, Unigrafian tulostuskortti) korttitunnistus-laitteella ja vapauta haluamasi työ(t).

Katso video

Käytämme yhteystietoja vain, jos tarvitsemme lisätietoja palautteeseen liittyen.
Tämä lomake on tarkoitettu vain ohjeesta annettavaan palautteeseen. Jos sinulla on ongelmia IT-palveluiden käytössä, ota yhteyttä: servicedesk@aalto.fi