Lähettäjän osoitteen vaihtaminen (webmail)

Jos sinulle on annettu käyttöoikeudet resurssipostilaatikkoon tai lähetysoikeudet toisen käyttäjän postilaatikkoon, voit lähettää viestejä näiden osoitteiden nimissä.

Lähettäjäosoitteen vaihtaminen webmailissa onnistuu alla kuvatun mukaisesti.

Huom! jos haluat lähetettävän viestin tallentuvan resurssipostilaatikon/ toisen käyttäjän lähetettyihin viesteihin, kirjaudu kyseessä olevaan postilaatikkoon omasi sijasta, ja lähetä viesti sieltä. (ks. Resurssipostilaatikon avaaminen webmailissa)

Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi

1. Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://mail.aalto.fi

2. Valitse uusi viesti (+New)

3. Klikkaa kohtaa kolmea pistettä (...).

lähettäjän osoitteen vaihtaminen webmail

4. Valitse avautuvasta valikosta kohta Show From, jolloin From: -kenttä tulee näkyviin viesti-ikkunaan.

5. Klikkaa hiiren oikealla omaa osoitettasi From:-kentässä, valitse Remove.

6. Kirjoita tilalle se osoite, jonka nimissä haluat viestin lähettää (esimerkissä leipomo@aalto.fi) ja lähetä valmis viesti normaalisti.

lähettäjän osoitteen vaihtaminen webmail 2