Lähettäjän osoitteen vaihtaminen (Outlook)

Windows Outlookista on mahdollista vaihtaa lähettäjän osoitetta. Jotta voit lähettää viestiä toisesta osoitteesta, täytyy sinulla olla oikeus kyseiseen postilaatikkoon.

1. Avaa uusi viesti New Email.
  2. Mene Options-välilehdelle ja klikkaa Show Fields -kentässä From (ks. alla oleva kuva).

3. Klikkaa sen jälkeen lähetyskentässä olevaa Other E-mail Address…

4. Kirjoita hakukenttään se osoite (esimerkissä resourcemailbox@aalto.fi), josta haluat lähettää sähköpostia.

5. Klikkaa OK.

send from other email address.png
send from.png

6. Osoite jää Outlookkisi muistiin ja on nyt valmis käytettäväksi.

Huom! Sähköpostin lähettäminen toisesta osoitteesta ei onnistu, jos sinulla ei ole oikeutta valitsemaasi osoitteeseen.