Aalto IT Help

View content in another language: English

Kansioiden tilaaminen Thunderbirdissä

Kun olet lisännyt Aalto-postitilisi Mozilla Thunderbirdiin, kansionäkymässäsi ei oletusarvoisesti näy muita palvelimella olevia kansioita kuin Inbox. Jos haluat tuoda näkyviin muitakin palvelimella olevia kansioita, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.  

1. Klikkaa File ja valitse Subscribe.

thunderbird_subscribe.jpg

2. Näet avautuvassa ikkunassa kansiot, joita palvelimella on. Valitse haluamasi kansiot oikealla olevasta laatikosta. On hyvä valita esim. kansiot Deleted items, Sent items, Drafts ja roskaposti. Paina lopuksi OK ja kansiot ilmestyvät näkyviin.

thunderbird_subscribe_sent items.jpg

Edellä mainitut kansiot on hyvä lisätä näkyviin, sillä ne ovat Aallon sähköpostijärjestelmän käyttämät oletuskansiot lähetetyille viesteille, poistetuille viesteille ja roskapostille.

On myös suositeltavaa määritellä Thunderbird käyttämään Aallon postijärjestelmän oletuskansioita Thunderbirdin paikallisten kansioiden sijaan. Näin esim. Thunderbirdistä lähetetty viesti on tarvittaessa löydettävissä myös Aallon Webmailista.

Käytämme yhteystietoja vain, jos tarvitsemme lisätietoja palautteeseen liittyen.
Tämä lomake on tarkoitettu vain ohjeesta annettavaan palautteeseen. Jos sinulla on ongelmia IT-palveluiden käytössä, ota yhteyttä: servicedesk@aalto.fi