Kalenterin jakaminen (webmail)

Voit jakaa oman kalenterisi valitsemiesi Outlook-käyttäjien kesken. Lisäksi voit määrittää tietyn ajanjakson ja kuinka paljon toiset käyttäjät näkevät kalenterisi tietoja. Alla olevien ohjeiden avulla voit jakaa kalenterisi sekä lopettaa kalenterisi jakamisen.

Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi/

Kalenterin jakaminen

1. Kirjaudu Aalto-yliopiston webmailiin osoitteessa https://mail.aalto.fi/ Aalto-käyttäjätunnuksella ja -salasanallasi.

2. Varmista, että Use the light version of Outlook on the web ei ole valittuna kirjautumisvalikossa (ks. kuva alla).

Webmail-sharing calendar1

3. Avaa kalenterisi vasemman yläkulman Menu-valikosta.

Webmail-sharing calendar2

4. Valitse Calendar. Klikkaa sen jälkeen hiiren oikeaa painiketta ja valitse My calendars.

Webmail-sharing calendar3

5. Valitse Share calendar.

6. Kirjoita henkilön sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa kalenterisi. Voit myös valita kuinka paljon tietoa haluat jakaa omasta kalenteristasi kyseisen henkilön kanssa. Voit myös vaihtaa sähköpostiviestin aihetta. Paina Send.

Webmail-sharing calendar4

7. Kalenterisi on nyt jaettu toisen käyttäjän kanssa.

Kalenterin jakamisen lopettaminen

1. Paina hiiren oikeaa painiketta Calendar-painikkeen päällä.

2. My calendars -kohdan alapuolella valitse kohta Permissions…

3. Lopeta kalenterin jakaminen klikkaamalla rastia ( X korostettu punaisella neliöllä kuvassa) ja paina Save.

Webmail-sharing calendar5

4. Kalenterisi jakaminen on nyt lopetettu.