Jaetun kalenterin avaaminen (webmail)

Kun sinulle on annettu oikeukeudet toisen henkilön Aalto-kalenteriin, sinulla on kolme (3) eri vaihtoehtoa avata kyseinen kalenteri webmailin kautta.

Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi

Tapa 1

1. Jos olet saanut sähköpostiviestin kalenterin (esimerkissä ’Vuorinen Erja - ITS Arabia’) jakamisesta, voit yksinkertaisesti lisätä kalenterin webmailin kalenterinäkymään klikkaamalla viesti-ikkunassa keskellä olevaa Accept -painiketta.

Webmail-opening shared calendar1

2. Kun hyväksyt kalenterin, kalenterinäkymä avautuu. Juuri hakemasi kalenteri näkyy nyt myös sivupalkin listauksessa.

Huom! Vain valitut kalenterit näkyvät kulloinkin kalenterinäkymässä.

Tapa 2

1. Siirry kalenterinäkymään ja valitse yläreunan palkista Add calendar ja sen alta From directory.

Webmail-opening shared calendar2

2. Kirjoita avautuvan ikkunan ’From directory:’ kenttään henkilön nimi, jonka kalenterin haluat avata. Haku etsii yleisimmin käyttämäsi ensin, ja jos hakemasi henkilö ei ole niissä, klikkaa Search Directory.

Webmail-opening shared calendar3

3. Kun olet valinnut hakemasi henkilön (esimerkissä Leipomo), klikkaa Open.

Webmail-opening shared calendar4

4. Kalenterinäkymä avautuu. Juuri hakemasi kalenteri näkyy nyt myös sivupalkin listauksessa.

Huom! Vain valitut kalenterit näkyvät kulloinkin kalenterinäkymässä.

Tapa 3

1. Voit lisätä jaetun kalenterin kalenterilistaasi myös klikkaamalla oikeaa hiiren nappia vasemman reunan kalenterilistan People's calendars -painikkeen päällä.

2. Valitse Open calendar.

Webmail-opening shared calendar5

3. Kirjoita avautuvan ikkunan ’From directory:’ kenttään henkilön nimi, jonka kalenterin haluat avata. Haku etsii yleisimmin käyttämäsi ensin, ja jos hakemasi henkilö ei ole niissä, klikkaa Search Directory.

Webmail-opening shared calendar3

4. Kun olet valinnut hakemasi henkilön (esimerkissä Leipomo), klikkaa Open.

Webmail-opening shared calendar4

5. Kalenterinäkymä avautuu. Juuri hakemasi kalenteri näkyy nyt myös sivupalkin listauksessa.

Huom! Vain valitut kalenterit näkyvät kulloinkin kalenterinäkymässä