IT-luokat

Aallon IT tarjoaa kaikilla yliopiston kampuksilla ja toimipisteissä henkilökunnan, opiskelijoiden, opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstökoulutuksen käyttöön yhteiskäyttöisiä IT-tiloja, joissa on keskitetysti ylläpidettäviä IT-laitteita: työasemia, tulostimia ja av-laitteita.

Tarkista vapaat tietokoneet: http://computers.aalto.fi/

Luokkien ohjelmistot: https://inside.aalto.fi/display/ITPK/Ohjelmistot+ITn+Windows-luokkakoneissa

IT-luokkien Linux-tietokoneiden nimet

Tutustu myös Aalto Space sovellukseen: https://aaltocre.fi/aaltospace/