Google Drive -sovelluksen lataaminen (Windows, Mac ja Linux)

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat ladata Google Drive -sovelluksen Aallon Windows- ja Mac-työasemille. Voit myös ladata sovelluksen Linux-käyttöjärjestelmään sekä henkilökohtaiseen tietokoneeseen alla olevien ohjeiden avulla.

Windows

1. Lataa Aalto-yliopiston Windows-työasemalle Google Drive -sovellus Itsepalveluportaalista.Valitse vaihtoehdoista Google Drive File Stream Aalto.

GD-download1

2. Lisää valittu sovellus työasemaan.

GD-download2

3. Vahvista sovelluksen valinta.

GD-download3

4. Valittu sovellus on tulossa n. tunnin kuluessa.

GD-download4

Mac

Aalto Mac (OS X 10.10 ja uudemmat) koneen pääkäyttäjä (primary user) tai ylläpitäjä voi asentaa Google Drive -sovelluksen Managed Software Center -sovelluksella. Julkisiin työasemiin tai vanhempiin käyttöjärjestelmäversioihin Google Drive -sovelluksen asentaminen onnistuu ottamalla yhteyttä palvelupisteeseen servicedesk@aalto.fi

Linux ja henkilökohtainen tietokone

Google Driven lataus Linuxille ja henkilökohtaiseen tietokoneeseen: https://tools.google.com/dlpage/drive

Henkilökohtaisille koneille voit ladata Google Drive -sovelluksen yllä olevasta linkistä. Koska kyseessä online-palvelu, tarvitset verkkoyhteyden käyttääksesi Google Drivea (LAN,WLAN, mobiilidata).

Koska Linuxille ei ole vakaata asiakassovellusta, voit käyttää Linux-tietokoneessa selainvaihtoehtoa.