AaltoWiki teema Aalto Academic Project and Event Theme ohjeistus

Miten tehdä...

Löydät teeman kirjautumalla wiki.aalto.fi ja valitsemalla Space - Create space - Aalto Academic Project and Event Workspace. Tämän jälkeen nimeät työtilan ja se luo automaattisesti lyhytnimen (space key) työtilalle. Kun työtila on luotu, mene sivun alareunaan  ja valitse "Space tools" ja klikkaa "Look and Feel". Tämän jälkeen valitset uuden teeman "Aalto Academic and Event Theme" ja klikkaat Confirm.

Teknistä tietoa

Teema koostuu kahdesta osasta: itse teemapluginista sekä Confluence News Macro pluginista. News Macro plugin on itsenäinen, sitä siis voidaan käyttää teemasta riippumatta, mutta Aalto Generic Group Themen toiminta riippuu siitä, että myös News Macro plugin on asennettu.

Teeman komponentit

Teema koostuu seuraavista komponenteista:

• Visuaaliset muutokset
  • Työtilapohja
  • Sivupohja
  • Makro muokatun sivupaneelin sisällön asettamiseksi

Visuaaliset muutokset

Tämä komponentti muutta Confluencen oletusulkoasua seuraavasti:

• Aalto-logo lisätään vasempaan yläreunaan
  • Muokattava tekstialue lisätään oikeaan yläreunaan
  • Sivun otsikkoon lisätään muokattava taustakuva
  • Sivun otsikkoon lisätään muokattava alaotsikko
  • Sivun otsikkoon lisätään muokattava huomioalue
  • Tyylitelty sivupaneeli
  • Muokattavissa oleva sivun otsikoiden väritys

Edellämainittuja ominaisuuksia muokataan "Configure theme" valinnan kautta, joka löytyy tilan työkaluista, välilehdeltä "Look and feel".

Tässä oli alustavat ohjeet. Tarkemmat ja kuvalliset suomenkieliset ohjeet on liitetty tämän sivun liitteeksi PDF-muodossa.