Aalto-yliopiston webmail

Webmail on Aalto-yliopiston selaimessa toimiva sähköposti. Webmailin kautta voit monipuolisesti käyttää Aalto-yliopiston sähköpostia sekä kalenteria. Kirjautuminen webmailiin tapahtuu omalla Aalto-käyttäjätunnuksella sekä -salasanalla.

Webmailiin kirjautuminen https://mail.aalto.fi

Aalto-salasanan vaihtaminen webmailissa

Salasanan voi vaihtaa vain kerran 24 tunnissa.

1.Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa https://mail.aalto.fi

2.Valitse sivun oikeasta yläkulmasta ratas-kuvakkeen alta Options.

aalto-yliopisto webmail options

3.Valitse vasemman reunan listasta General ja My account.

aalto-yliopisto webmail password

4.Klikkaa oikelta alhaalta Change your password.

aalto-yliopisto webmail password change

5.Kirjoita ensin vanha Aalto-salasanasi sille varattuun kenttään ja sen jälkeen valitsemasi uusi salasana.

6.Valitse Save.

7.Salasanasi on nyt vaihdettu. Mikäli valitsemasi salasana on liian heikko, järjestelmä pyytää sinua muodostamaan uuden salansanan.