Aalto-yliopiston dokumenttipohjat (Word, PowerPoint, Visio)

Aalto-yliopiston viralliset dokumenttipohjat on kohdennettu asentumaan henkilökunnan Windows-työasemien kautta käyttäjien verkkoprofiileihin. Mikäli Windows-työasema ei ole keskitetysti ylläpidetty, valmiin asennuspaketin voi ladata materiaalipankista (Haka-kirjautuminen → Presentation Materials) tai Visual Identity Library palvelusta.

Word- ja Powerpoint-pohjat

1. Avaa Word tai Powerpoint.

2. Valise File ja sieltä New.

3. Valitse Personal (kohta 1 alla olevassa kuvassa), jolloin uusi valikkonäkymä avautuu.

4. Klikkaa sitten kansiota Aalto (kohta 2 alla olevassa kuvassa), jolloin käytössä olevat Aallon logoilla varustetut Word tai PowerPoint -dokumenttipohjat avautuva näytölle.

Personal_Aalto file.jpg

5. Valitse tarkoitukseesi sopiva dokumenttipohja ja klikkaa se auki.

New file_Aalto.jpg

Huom! Pääset Aallon dokumenttipohjiin myös silloin, kun olet jo avannut Word-dokumentin. Klikkaa silloin File ja New, jolloin pääset suoraan yllä olevan ohjeen kohtaan 2.

Visio-pohjat

Visio-pohjat tulevat käyttäjän Documents-hakemistoon uuteen alihakemistoon nimeltä Microsoft Visio Aalto Templates.

Voit avata Visio-pohjat suoraan klikkaamalla pohjia Microsoft Visio Aalto Templates -kansiossa tai Visio-sovelluksen kautta.Tarvittaessa voit myös määritellä tuon tai jonkun muun hakemiston Visiossa omaksi Template-hakemistokseen.