Aalto-sähköpostin IMAP-asetukset (Thunderbird)

Aalto IT voi tarjota tukea Thunderbirdin käyttöön ns. Best effort -menettelyllä, mutta Thunderbirdin käyttöä ensisijaisena sähköpostiohjelmana ei suositella. Parhaan käyttökokemuksen Aalto-sähköpostista saat käyttäessäsi sähköpostia Microsoft Outlookilla tai Outlookin selainversiota webmailia (https://mail.aalto.fi).

Ainoastaan Mozilla Thunderbirdin versio 3.1.x ja sitä uudemmat versiot ovat Aalto IT:n tukemia IMAP-postiohjelmia käyttäessäsi Aalto-sähköpostia.

mail.aalto.fi ja imap.aalto.fi voivat olla rinnakkaisina palvelinyhteyksinä, joista mail.aalto.fi on ensisijainen.

Aalto-sähköpostin IMAP-asetukset

Saapuvan postin palvelin:

mail.aalto.fi

SSL

Lähtevän postin palvelin:

mail.aalto.fi

STARTTLS