Aalto IT Help

View content in another language: English

Aalto Mac: sovellusjakelu (Managed Software Center)

Sinun on mahdollista asentaa tai poistaa Aallon Macciin valinnaisia ohjelmia sovellusjakelu Managed Software Centerin kautta.

Managed Software Centerin voi käynnistää suoraan Dockista, tai polusta: /Applications/Managed Software Center.app. Et tarvitse ylläpito-oikeuksia Managed Software Centerin käyttöön.

 

managed software center.jpg

Käytämme yhteystietoja vain, jos tarvitsemme lisätietoja palautteeseen liittyen.
Tämä lomake on tarkoitettu vain ohjeesta annettavaan palautteeseen. Jos sinulla on ongelmia IT-palveluiden käytössä, ota yhteyttä: servicedesk@aalto.fi