Aalto IT Help

Resurssipostilaatikon avaaminen Mac Mailiin

Voit lisätä resurssipostilaatikon Mac Mailiin omana tilinään henkilökohtaisen postilaatikkosi rinnalle. Jos henkilökohtainen laatikkosi on lisätty Exchange-tilinä niin resurssipostilaatikko pitää lisätä IMAP-tilinä, sillä Mac Mail ei tue useampaa Exchange-tiliä. Kun resurssipostilaatikko lisätään IMAP-tilinä Mac Mailiin on prosessi aivan sama kuin henkilökohtaisen laatikonkin lisäämisessä, mutta käyttäjätunnus syötetään muodossa: aalto\omakäyttäjätunnuksesi\resurssilaatikko

Resurssipostilaatikon avaaminen Thunderbirdiin

Voit lisätä resurssipostilaatikon Mozilla Thunderbirdiin omana tilinään henkilökohtaisen postilaatikkosi rinnalle. Resurssipostilaatikko tarkoittaa postilaatikkoa, joka on mm. jonkin yhteisön tai projektin yhteiseen käyttöön tarkoitettu postilaatikko. Resurssipostilaatikosta käytetään myös nimeä organisaatiopostilaatikko. Resurssipostilaatikon avaaminen onnistuu mail.aalto.fi kautta eikä sitä tarvitse avata imap.aalto.fi -proxyn avulla.

Resurssipostilaatikon avaaminen Mac Outlookkiin

Voit lisätä resurssipostilaatikon Mac Outlookkiin omana tilinään henkilökohtaisen postilaatikkosi rinnalle. Resurssipostilaatikolla tarkoitetaan sähköpostilaatikkoa, joka ei ole henkilökohtainen sähköpostilaatikko vaan jonkin yhteisön tai projektin yhteiseen käyttöön tarkoitettu sähköpostilaatikko. Resurssipostilaatikosta käytetään myös nimeä organisaatiopostilaatikko. 1. Avaa Outlook. 2. Valitse Outlook-valikosta Preferences. 3. Avaa Accounts.

Resurssipostilaatikon avaaminen webmailissa

Resurssipostilaatikoilla tarkoitetaan sähköpostilaatikkoa, joka ei ole henkilökohtainen sähköpostilaatikko, vaan jonkin yhteisön tai projektin yhteiseen käyttöön tarkoitettu sähköpostilaatikko. Resurssipostilaatikosta käytetään myös nimeä organisaatiopostilaatikko. Resurssipostilaatikon voi avata Aalto-yliopiston webmailissa kahdella tapaa. Lisäksi resurssipostilaatikon voi lisätä oman postilaatikon rinnalle. Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi

Resurssipostilaatikon avaaminen Windows Outlookissa

Kun resurssipostilaatikko on luotu, voit avata sen Outlookiin alla olevien ohjeiden avulla. Kun käytät tässä ohjeessa esitettyä tapaa, niin lähettäessäsi postia resurssipostilaatikon nimissä tallentuvat lähetetyt viestit oman postilaatikkosi sekä resurssilaatikon Lähetetyt (Sent Items) -kansioon. Jos käytät Outlookia Aalto-toimialueen Windows-koneella, ei uutta resurssipostilaatikkoa tarvitse erikseen lisätä, vaan laatikko ilmestyy automaattisesti Outlookin vasemman reunan palkkiin oman postilaatikkosi alapuolelle. 1. Avaa Outlook.