Aalto IT Help

Mailman-postituslistat - viestien moderointi

Mailman-postituslistan luontivaiheessa listalle on määritelty ylläpitäjä (administrator), joka saa sähköpostiinsa viestin postituslistan luomisesta. Viestissä on myös listan hallinnointiin käytettävän webbi-käyttöliittymän osoite (https://list.aalto.fi/mailman/admin/listannimi) sekä salasana, jolla sivulle pääsee sisään. Mailman-postituslista voi sisältää Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteita sekä myös Aallon ulkopuolisia sähköpostiosoitteita, ja se on muodoltaan listannimi@list.aalto.fi.

Mailman-postituslistat - vastaanottajien lisääminen ja poistaminen

Mailman-postituslistan luontivaiheessa listalle on määritelty ylläpitäjä (administrator), joka on luomisen yhteydessä saanut sähköpostiinsa viestin postituslistan luomisesta. Viestissä on myös listan hallinnointiin käytettävän webbi-käyttöliittymän osoite (https://list.aalto.fi/mailman/admin/listannimi) sekä salasana, jolla sivulle pääsee sisään. Mailman-postituslista voi sisältää muitakin kuin Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteita ja se on muodoltaan listannimi@list.aalto.fi.

Exchange-postituslistat - viestien moderointi

Postituslista on sähköpostiviestien jakeluun erikoistunut työkalu, jonka avulla sähköpostiviestejä voi kerralla lähettää kaikkien listan jäsenten henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoon. Exchange-postituslistoilla vastaanottajina on ainoastaan @aalto.fi-osoitteita ja näiden postituslistojen osoite on aina [listannimi]@aalto.fi. Exchange-postituslistojen viestejä on mahdollista moderoida eli hyväksyä tai hylätä Outlookin tai webmailin  (https://mail.aalto.fi) kautta.

Exchange-postituslistat - vastaanottajan lisääminen ja poistaminen (Outlook ja webmail)

Postituslista on sähköpostiviestien jakeluun erikoistunut työkalu, jonka avulla sähköpostiviestejä voi kerralla lähettää kaikkien listan jäsenten henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoon. Exchange-postituslistoilla vastaanottajina on ainoastaan @aalto.fi-osoitteita ja näiden listojen osoite on aina [listannimi]@aalto.fi. Exchange-postituslistojen vastaanottajia voi lisätä ja poistaa joko Outlookin tai webmailin  (https://mail.aalto.fi) kautta.