Aalto IT Help

Microsoft Office 365 palvelut

Aallon opiskelijat ja työntekijät saavat käyttöönsä Microsoftin Office 365 -palvelut (mm. OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, etc.) sekä työ- että kotikoneille. Internetpohjaisia palveluita koskevat ehdot löytyvät: Tietoturva Aalto-yliopistossa Aallon Office 365 palveluihin pääset kirjautumalla portal.office.com kautta. Kirjaudu sisään aalto-sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Lisätietoa:

Profiilikuvan lisääminen (Outlook, Skype for Business ja Office-sovellukset)

Voit halutessasi lisätä oman kuvasi profiilikuvaksi. Kun lisäät kuvan, näkyy se kaikissa Office-ohjelmistoissa sekä kaikille Aallon käyttäjille sähköpostiviesteissä sekä Exchange-sähköpostin hakutoiminnoissa. Profiilikuvan lisääminen tapahtuu kaikille käyttöjärjestelmille webmailissa. Kuvan päivittyminen järjestelmiin saattaa kestää jonkin aikaa. Ethän lisää sellaisia kuvia, joista muut voivat pahoittaa mielensä. Kirjautuminen webmailiin https://mail.aalto.fi

Microsoft Teams: Pikaopas

Microsoft Teams on uusin Aallon Office 365 -sovellus, joka mahdollistaa ryhmätyöskentelyn tehokkaasti. Teams on kaikkien Aalto-yliopiston työntekijöiden ja opiskelijoiden käytettävissä. Aallossa toimii sekä selainversio että työpöytäsovellus, ja puhelimeen on myös saatavilla mobiilisovellus. Kirjaudu sisään aalto-sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Microsoft Office -paketti: asennus opiskelijoiden ja työntekijöiden omiin laitteisiin

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät saavat maksutta käyttöönsä Microsoftin Office 365 -ohjelmat (mm. Word, Excel ja PowerPoint) omille laitteille (tietokone, tablet ja älypuhelin) Microsoft Office ProPlus -ohjelman myötä (opiskelijoiden osalta kulkee myös nimellä Student Advantage). Lataaminen tapahtuu Office 365 -verkkopalvelussa ja käyttämällä Aalto-yliopiston sähköpostiosoitetta ja sen voi asentaa 5 eri laitteeseen. Office-ohjelmiston käyttöoikeus on voimassa opiskelun/työsuhteen ajan.